» » НА ТОВ «МОДУЛЬ-УКРАЇНА» РОЗГЛЯНУТО ЗАХОДИ ЩОДО ПОЛІПШЕННЯ УМОВ ПРАЦІ

НА ТОВ «МОДУЛЬ-УКРАЇНА» РОЗГЛЯНУТО ЗАХОДИ ЩОДО ПОЛІПШЕННЯ УМОВ ПРАЦІ

      

Виробничі ризики під час експлуатації машин, механізмів та виконання робіт підвищеної небезпеки – питання, над яким зосередилися під час семінару з дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки. Фахівці відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці у Хмельницькій області для інженерно-технічних працівників ТОВ «Модуль-Україна» (м. Кам’янець-Подільський).

Під час заходу зосереджено увагу на обов’язковому оформлені нарядів-допусків при виконанні робіт. Зазначено, що заборонено допускати до виконання робіт підвищеної небезпеки працівників без відповідних інструктажів, нарядів-допусків, засобів індивідуального захисту.
Акцентовано на вимогах безпеки під час виконання робіт в діючих електроустановках, обслуговування мереж повітропроводів, робіт на висоті, вантажно-розвантажувальних робіт, з інструментами і пристроями та безпечній експлуатації – систем газопостачання, посудин, що працюють під тиском, вантажопідіймальних механізмів, автомобільного транспорту. Роз’яснено процедуру продовження дії дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

За результатами роботи семінару прийнято рішення:
- посилити контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною;
- забезпечити контроль щодо дотримання посадовими особами та виконання працівниками підприємства вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці під час організації та виконання робіт в діючих електроустановках, обслуговування мереж повітропроводів, обслуговування вантажопідіймальних кранів і машин. у відповідності до Правил охорони праці під ча виконання робіт на висоті.

  •  2019-04-25
  •  1 133
  •  Прес-служба