» » УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРАЦІ СПІЛЬНО З УПРАВЛІННЯМ УКРТРАНСБЕЗПЕКИ ПРОВЕДЕНО СЕМІНАР-НАВЧАННЯ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ТОВ «ЕПІЦЕНТР-К»

УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРАЦІ СПІЛЬНО З УПРАВЛІННЯМ УКРТРАНСБЕЗПЕКИ ПРОВЕДЕНО СЕМІНАР-НАВЧАННЯ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ТОВ «ЕПІЦЕНТР-К»

      

В рамках виконання трьохсторонньої угоди щодо посилення взаємодії та співпраці під час здійснення заходів державного нагляду (контролю) з профілактики нещасних випадків на виробництві та дорожньо-транспортних пригод на підприємствах області укладеної між Управлінням Держпраці у Хмельницькій області, Головним управлінням Національної поліції в Хмельницькій області та Управлінням Укртрансбезпеки у Хмельницькій області на базі ТОВ «Епіцентр - К» відбувся семінар-навчання.

Участь у заході взяли начальник відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Хмельницькій області Вадим Франко, в.о. начальника Управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області Назар Габрикевич та заступник начальника Управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області Сергій Панчук.

З працівниками товариства обговорено заходи спрямовані на  профілактику нещасних випадків на виробництві та дорожньо-транспортних пригод. Наголошено на дотримані законодавства у сфері охорони праці, безпеки дорожнього руху під час експлуатації транспортних засобів. Доведено аналіз аварійності та виявлених порушень правил дорожнього руху. Обговорено результати розслідувань нещасних випадків на виробництві, причинами яких є ДТП.

Разом з тим під час семінар-навчання наголошено на обов’язковому проведенню передрейсового медичного огляду водіям. Зокрема, водії допускаються до роботи за умови: відсутності за результатами медичного огляду протипоказань за станом здоров'я; проходження інструктажів та стажування; проходження періодичного навчання методів надання першої домедичної допомоги потерпілим внаслідок дорожньо-транспортних пригод. Для забезпечення безпеки дорожнього руху водій зобов'язаний, зокрема перед виїздом, перевірити і забезпечити технічно справний стан і комплектність транспортного засобу, правильність розміщення та кріплення вантажу, наявність аптечки тощо.

  •  2019-08-01
  •  2 198
  •  Прес-служба