» » ПОСАДОВІ ОСОБИ ПІДРОЗДІЛІВ ГУ ДСНС ПІДТВЕРДИЛИ ЗНАННЯ З ОХОРОНИ ПРАЦІ

ПОСАДОВІ ОСОБИ ПІДРОЗДІЛІВ ГУ ДСНС ПІДТВЕРДИЛИ ЗНАННЯ З ОХОРОНИ ПРАЦІ

      

На базі Регіонального навчально-методичного центру державного підприємства «Подільський експертно-технічний центр Держпраці» відбулося навчання з питань охорони праці посадових осіб підрозділів Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.
Комісія з перевірки знань з питань охорони праці, до складу якої увійшли представники Управління Держпраці у Хмельницькій області перевірила знання з охорони праці керівників, заступників, інженерів державних пожежно-рятувальних частин ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
40 годинний курс навчання стосувався законодавства з охорони праці, гігієни праці і виробничої санітарії, загальнообов’язкового державного соціального страхування, розслідування нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, відшкодування шкоди, заподіяної застрахованому ушкодженням його здоров'я, психології безпеки праці, організації роботи з охорони праці, надання першої допомоги потерпілим. Окремим модулем розглянуто вибухонебезпеку, вибухозахист та пожежну безпеку. Надано практичні рекомендації з управління роботами з профілактики та ліквідації наслідків аварій. Для посадових осіб ДПРЧ прочитано лекції з нормативно-правових актів з охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском, зварювання металів, роботи з інструментом та пристроями, виконання робіт на висоті, на автомобільному транспорті, безпечної експлуатації електроустановок споживачів та систем газопостачання.

  •  2019-10-10
  •  367
  •  Прес-служба