» » УСІ АЗС, ЯКІ НЕЛЕГАЛЬНО ЗДІЙСНЮЮТЬ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ НА ТЕРИТОРІЇ ОБЛАСТІ, МАЮТЬ БУТИ ДЕМОНТОВАНІ, ІНШОГО РІШЕННЯ НЕМАЄ, – Д. ГАБІНЕТ

УСІ АЗС, ЯКІ НЕЛЕГАЛЬНО ЗДІЙСНЮЮТЬ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ НА ТЕРИТОРІЇ ОБЛАСТІ, МАЮТЬ БУТИ ДЕМОНТОВАНІ, ІНШОГО РІШЕННЯ НЕМАЄ, – Д. ГАБІНЕТ

      

Сьогодні під керівництвом голови адміністрації Дмитра Габінета відбулося перше засідання міжвідомчої регіональної робочої групи зі сприяння у боротьбі із нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним у Хмельницькій області. Участь у засіданні взяв начальник Управління Держпраці у Хмельницькій області Олексій Глушаков.
Голова адміністрації наголосив, що питання активізації роботи з припинення незаконної діяльності автозаправних станцій знаходиться на особистому контролі Прем’єр-міністра України та Президента України. «На сьогоднішньому засіданні ми маємо обговорити усі проблемні питання, які виникли під час здійснення перевірок АЗС, що функціонують в області, а також заслухати представників відповідних служб з даного питання», – сказав голова адміністрації, звертаючись до членів робочої групи.

Також Дмитро Габінет зазначив, що Хмельницька область була виділена як одна з кращих в контексті того, як обласна влада знайшла алгоритм роботи в цьому напрямку. Разом з тим, за словами Дмитра Анатолійовича, потрібно покращити комплексну роботу та взаємодію між різними структурами та органами влади.
Впродовж звітного періоду було перевірено 47 АЗС, з них 9 мають дозвільні документи, 13 було демонтовано самостійно, 5 демонтовано спільними заходами. Також наразі є 20 АЗС, які не працюють. Щодо них заплановано ряд відповідних заходів з наступним демонтажем.

Дмитро Габінет зауважив, що робота з викриття та боротьби з нелегальними АЗС має проходити в активному режимі з налагодженням комунікацій між відповідними службами.
Також очільник області додав, що слід звернути увагу на канали отримання пального, яким здійснюють торгівлю АЗС. Відповідно в області буде перевірено законність його ввезення.

«Усі АЗС, які нелегально здійснюють свою діяльність на території області, мають бути демонтовані, іншого рішення немає», – підсумував голова адміністрації.

  •  2020-01-09
  •  1 419
  •  Прес-служба