» » НА ШЕПЕТІВЩИНІ ПІД ЧАС ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ТЕБ І НС ПОРУШЕНО ПИТАННЯ САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОГО БЛАГОПОЛУЧЧЯ НАСЕЛЕННЯ

НА ШЕПЕТІВЩИНІ ПІД ЧАС ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ТЕБ І НС ПОРУШЕНО ПИТАННЯ САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОГО БЛАГОПОЛУЧЧЯ НАСЕЛЕННЯ

      

На базі Шепетівської районної державної адміністрації відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС. Участь у якому взяли представники відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці у Хмельницькій області.

Під час засідання порушено питання стану санітарно-епідеміологічного благополуччя населення у літній період 2017 року. Забезпечення обов’язкового проходження медичних оглядів працівниками сільськогосподарських та промислових підприємств. Звернуто увагу на необхідність контролю з боку керівництва суб’єктів господарювання питання стосовно дотримання санітарно – гігієнічних норм та правил, забезпечення працюючих засобами індивідуального захисту тощо.
Також в ході роботи комісії розглянуто питання стосовно вжиття заходів щодо запобігання протидії пожежам лісів, торфовищ, сільгоспугідь та захист нового врожаю у літній період 2017 року. Недопущення загибелі людей на водних об’єктах в літній період та стан підготовки місць масового відпочинку на водних об’єктах району до купального сезону 2017 року.

За результатами комісії дані відповідні доручення керівникам структурних підрозділів РДА, установ та організацій району щодо вирішення порушених проблем.
  •  2017-06-16
  •  5 218
  •  Прес-служба