» » У ВОВКІВЕЦЬКОМУ НВК ВІДБУВСЯ СЕМІНАР З ГІГІЄНИ ПРАЦІ

У ВОВКІВЕЦЬКОМУ НВК ВІДБУВСЯ СЕМІНАР З ГІГІЄНИ ПРАЦІ

      

Фахівцями відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці у Хмельницькій області на базі Вовківецького НВК проведено інформаційно-консультативний семінар з питань гігієни праці.

Під час заходу особлива увага була приділена забезпеченню обов’язкового проходження медичних оглядів працівниками закладу відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я №246 від 21.05.2007р.

Обговорено вимоги державних санітарних норм та правил «Гігієнічна класифікація праці за показниками шкідливості та небезпечності факторів виробничого середовища та напруженості трудового процесу №248 від 08.04.2014 року». Вказано на необхідність додержання вимог цих правил при розробці заходів щодо покращення умов праці та профілактики шкідливого впливу на організм працюючих шкідливих та небезпечних факторів виробничого середовища.

На завершення заходу вказано на важливість забезпечення виконання вимог Державних санітарно-протиепідемічних правил та норм щодо поводження з медичними відходами №325 від 08.06.2015 року та на дотриманні санітарного законодавства щодо організації харчування дітей.



  •  2017-09-21
  •  1 901
  •  Прес-служба