» » В УПРАВЛІННІ ДЕРЖПРАЦІ ВЖИВАЮТЬСЯ АНТИКОРУПЦІЙНІ ЗАХОДИ

В УПРАВЛІННІ ДЕРЖПРАЦІ ВЖИВАЮТЬСЯ АНТИКОРУПЦІЙНІ ЗАХОДИ

      

Головний спеціаліст з питань протидії корупції Тетяна Гаєвська роз’яснила посадовим особам Управління Держпраці у Хмельницькій області питання щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства.
Під час безпосередньої зустрічі з працівниками Управління Тетяна Гаєвська наголошувала на питаннях протидії корупції в органах державної влади та зокрема на випадках корупційних діянь і в органах Держпраці. Звертала увагу на вимоги стосовно обмежень та заборон певних видів поведінки посадових осіб, зокрема: щодо використання службового становища, одержання подарунків, сумісництва і суміщення, спільної роботи близьких осіб тощо.

Донесла до посадових осіб інформацію про те, що на сьогодні  змінюються підходи щодо протидії корупції в службі. Начальникам територіальних органів, директорам державних підприємств та спеціалістам з питань протидії корупції доручено співпрацювати з підприємцями та роботодавцями, правоохоронними органами, задля ефективної протидії вчинення корупційних злочинів посадовцями Держпраці. Одним з  нововведень в роботі інспекторів може стати оснащення їх нагрудними відеореєстраторами для убезпечення від провокацій з боку осіб, до яких вони приходять з перевіркою, а також можливості мати аудіовізуальну фіксацію з проведення перевірок інспекторами праці.

Кожен учасник зустрічі отримав друкований варіант пам’ятки «Антикорупційні заходи в Держпраці».

  •  2017-09-22
  •  2 427
  •  Прес-служба