» » ПРАЦІВНИКАМ ТЗОВ «ПОДІЛЬСЬКЕНЕРГО» - ПРО ВИМОГИ ОХОРОНИ ПРАЦІ В ГАЛУЗІ ЕНЕРГЕТИКИ

ПРАЦІВНИКАМ ТЗОВ «ПОДІЛЬСЬКЕНЕРГО» - ПРО ВИМОГИ ОХОРОНИ ПРАЦІ В ГАЛУЗІ ЕНЕРГЕТИКИ

      

Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці у Хмельницькій області В’ячеслав Багрійчук провів семінар з питань охорони праці для працівників ТзОВ «Подільськенерго».

В ході семінару роз’яснено вимоги законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, а також вимоги Правил безпечної експлуатації електроустановок, а саме: організаційних і технічних заходів безпечного виконання робіт в діючих електроустановках, видача наряду-допуску та розпорядження, а також вимоги Правил охорони праці під час роботи з інструментами та пристроями в частині виконання робіт на висоті.

Обговорено стан охорони праці на підприємстві ТзОВ «Подільськенерго», зокрема дотримання вимог безпеки при організації та виконанні робіт в електроустановках із застосуванням автомобілів, вантажопідіймальних машин, механізмів та драбин.

Працівникам ТзОВ «Подільськенерго» наголошено на обов’язковому дотриманні організаційних і технічних заходів безпечного виконання робіт в діючих електроустановках.

Проаналізовано стан виробничого травматизму в галузі енергетики із зазначенням обставин і причин нещасних випадків, що сталися у 2020 році. Запропоновано перелік заходів націлених на попередження та зменшення рівня виробничого травматизму у зазначеній галузі.

Важливим аспектом в процесі трудової діяльності є збереження життя та здоров’я працівників, відтак необхідно обов’язково забезпечувати їх засобами колективного та індивідуального захисту, спецодягом та взуттям, засобами гігієни та контролювати їх використання.



  •  2021-05-31
  •  1 892
  •  Прес-служба