» » З ПРАЦІВНИКАМИ УПРАВЛІННЯ ПІД ЧАС ОНЛАЙН-СЕМІНАРУ ОБГОВОРЕНО ПОРЯДОК ЗАПОВНЕННЯ ТА ПОДАННЯ Е-ДЕКЛАРАЦІЇ

З ПРАЦІВНИКАМИ УПРАВЛІННЯ ПІД ЧАС ОНЛАЙН-СЕМІНАРУ ОБГОВОРЕНО ПОРЯДОК ЗАПОВНЕННЯ ТА ПОДАННЯ Е-ДЕКЛАРАЦІЇ

      

Головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Тетяна Гаєвська провела семінар на платформі Zoom для працівників Управління Держпраці, в ході якого роз'яснила порядок заповнення та подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Під час семінару повідомлено про набрання чинності Порядку заповнення та подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, затвердженого наказом Національного агентства з питань запобігання корупції 23 липня 2021 року № 449/21, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29 липня 2021 р. за № 987/36609.


Роз’яснено процедуру заповнення та подання до Єдиного державного реєстру декларацій осіб уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачених Закону України «Про запобігання корупції».

Декларація заповнюється та подається особисто суб’єктом декларування шляхом заповнення відповідної електронної форми після автентифікації у власному персональному електронному кабінеті у Реєстрі. Декларація подається незалежно від того, перебуває суб’єкт декларування в Україні чи за її межами. Паперова копія декларації до Національного агентства не подається.

Також працівникам Управління доведено про зміну . Зокрема, декларація складається з вісімнадцяти розділів, у яких суб’єкт декларування зазначає інформацію про себе, членів своєї сім’ї, інших осіб та об’єкти декларування.


  •  2021-09-20
  •  850
  •  Прес-служба