» » З ПРАЦІВНИКАМИ СЛП «КРАСИЛІВЛІС» - ПРО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ВИРОБНИЧОГО ТРАВМАТИЗМУ ПІД ЧАС ВИКОНАННЯ ЛІСОСІЧНИХ РОБІТ

З ПРАЦІВНИКАМИ СЛП «КРАСИЛІВЛІС» - ПРО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ВИРОБНИЧОГО ТРАВМАТИЗМУ ПІД ЧАС ВИКОНАННЯ ЛІСОСІЧНИХ РОБІТ

      

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Хмельницькій області Олена Тимуш провела семінар для працівників лісокомунального сільськогосподарського підприємства «Красилівліс» з метою попередження виробничого травматизму під час виконання лісосічних робіт.

Працівникам лісового господарства роз’яснено вимоги законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, промислової безпеки та епідеміологічних питань, а також акцентовано увагу на обов’язковому їх додержанні у процесі трудової діяльності.


Зазначено, що лісосічні роботи слід виконувати згідно вимог законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці. Дотримуватись інструкцій з охорони праці, експлуатаційної документації на технічні засоби та інструкцій підприємства-виробника, що затверджуються та діють на підприємстві, карт технологічного процесу та нарядів-допусків.

Проаналізовано стан виробничого травматизму у лісовій галузі  у Хмельницькій області та запропоновано перелік заходів для попередження та зниження рівня травмувань працівників на робочих місцях.

Працівникам СЛП «Красилівліс» рекомендовано посилювати контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною, а також забезпечувати дотримання посадовими особами та працівниками вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці.

  •  2021-11-24
  •  383
  •  Прес-служба