» » МИНУЛОГО РОКУ ПІД ЧАС ВИКОНАННЯ ТРУДОВИХ ОБОВ’ЯЗКІВ СМЕРТЕЛЬНО ТРАВМУВАЛОСЬ 12 ПРАЦІВНИКІВ

МИНУЛОГО РОКУ ПІД ЧАС ВИКОНАННЯ ТРУДОВИХ ОБОВ’ЯЗКІВ СМЕРТЕЛЬНО ТРАВМУВАЛОСЬ 12 ПРАЦІВНИКІВ

      

На Хмельниччині впродовж січня-грудня 2017 року під час виконання трудових обов’язків травмувався 121 працівник. За вказаний період смертельно травмувалось 12 працівників.

Ріст загального травматизму спостерігається в целюлозо-паперовій галузі, в ЖКГ-1, автомобільному транспорті, інших видах транспорту, легкій промисловості, виробництві деревини, ЖКГ-3, СКС.

Зниження випадків травмування працівників спостерігаються в будівництві, в хімічній та нафтохімічній галузі, машинобудуванні, пошті та зв’язку, сільському господарстві, лісовому господарстві, харчовій промисловості, видавничій справі та торгівлі.

Основними причинами настання нещасних випадків із смертельними наслідками стали: у 10 випадках організаційні причини, в 1 – технічні.

Події, що призвели до настання нещасних випадків зі смертельними наслідками: пригоди на транспорті – 3 випадки (4 працівника); падіння, обвалення предметів, матеріалів тощо – 3 випадки; дія предметів та деталей, що рухаються, розлітаються, обертаються – 2 випадки; утоплення – 1 випадок; ураження електричним струмом – 1; падіння з висоти потерпілого – 1.

  •  2018-01-09
  •  17 668
  •  Прес-служба