» » У КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОМУ ВІДДІЛЕННІ ПМСД ВІДБУВСЯ СЕМІНАР З ОХОРОНИ ПРАЦІ

У КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОМУ ВІДДІЛЕННІ ПМСД ВІДБУВСЯ СЕМІНАР З ОХОРОНИ ПРАЦІ

      

Працівникам Хмельницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Кам’янець-Подільського відділення роз’яснено вимоги безпеки щодо експлуатації автотранспорту (автомобілів швидкої медичної допомоги).

Головним державним інспектором відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Хмельницькій області Володимиром Ткаченком звернуто увагу учасників семінару на профілактику виробничого травматизму. Звернуто увагу: на проходження водіями передрейсового медичного огляду; проведені передрейсового технічного огляду транспортних засобів наявних на підприємстві; на розробці програми стажування для працівників (водіїв транспортних засобів) згідно їх функціональних обов’язків.

Наголошено на посиленні контролю за трудовою дисципліною, впроваджені заходів щодо профілактики виробничого травматизму, чіткому розподілу функцій, обов’язків, відповідальності обслуговуючого персоналу щодо експлуатації та ремонту транспортних засобів та відображенням про це у посадових інструкціях.

  •  2018-01-09
  •  1 786
  •  Прес-служба