» » ПОСАДОВЦІ УПРАВЛІННЯ РОЗ’ЯСНИЛИ ВИМОГИ БЕЗПЕКИ ПРАЦІВНИКАМ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

ПОСАДОВЦІ УПРАВЛІННЯ РОЗ’ЯСНИЛИ ВИМОГИ БЕЗПЕКИ ПРАЦІВНИКАМ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

      

Задля попередження виробничого травматизму фахівцями Управління Держпраці у Хмельницькій області проведено семінар щодо дотримання вимог безпеки у харчовій промисловості, а саме під час виробництва хліба та хлібобулочних виробів.

Для сучасного виробництва характерні швидка зміна технологій, оновлення обладнання, впровадження нових процесів і матеріалів, зокрема у харчовій промисловості, що зумовлює ризики травмувань працівників під час виконання робіт.

В ході заходу роз’яснено вимоги безпеки під час виконання робіт, при роботі з технологічним устаткованням та механізмами.


Наголошено, що безпека виробничих процесів забезпечується, передусім, додержанням вимог безпеки усіма працівниками підприємства та застосування технічно справного обладнання та устаткування. А також, шляхом допуску до роботи працівників, які пройшли навчання, інструктаж з питань охорони праці.

Особливу увагу рекомендовано приділяти службі охорони праці підприємства, а саме проведенню всіх необхідних інструктажів, організації навчання безпечним методам і прийомам виконання робіт, наданню першої допомоги потерпілим.

  •  2022-05-13
  •  384
  •  Прес-служба