» » З МЕТОЮ ЗАПОБІГАННЯ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ ТРИВАЄ ПРОВЕДЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ РОБОТИ

З МЕТОЮ ЗАПОБІГАННЯ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ ТРИВАЄ ПРОВЕДЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ РОБОТИ

      

Посадовці Управління Держпраці у Хмельницькій області продовжують надавати роз’яснення тимчасово переміщеним особам у межах своїх повноважень з метою недопущення порушень трудового законодавства щодо працівників, а також сприяння запобіганню торгівлі людьми.

З роз’ясненнями відвідують центри надання адміністративних послуг, місця тимчасово перебування громадян в регіоні, автобусні та залізничні вокзали, волонтерські центри, тощо.


Під час заходів працівники Управління Держпраці надають роз’яснення та застерігають громадян утриматися від сумнівних пропозицій щодо високооплачуваної роботи, нелегального працевлаштування та повідомляють куди необхідно звернутися за безкоштовною консультацією та допомогою, в разі виникнення таких ситуацій.


Крім того, розповідають про те, що потрібно робити аби не потрапити до пастки торгівців людьми. Зокрема, в жодному разі не віддавати нікому свої документи, а також зробити копії важливих документів і надіслати їх на власну електронну пошту. Обов’язково переконатись, що володієте інформацією про те, з ким і куди їдете, а також повідомити рідним докладну інформацію про місце свого перебування.

Нагадуємо, отримати консультацію  та знайти відповідь на поширенні питання Ви можете на інформаційному порталі за посиланням   





  •  2022-05-18
  •  468
  •  Прес-служба