» » ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ»

ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ»

      

Учора, 17 травня, відбулося засідання журі для оцінювання робіт та визначення переможців конкурсу "Охорона праці очима дітей" на базі Хмельницької міської ради. Участь в складі журі взяв начальник відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв'язку Валерій Закотянський.

Щорічно учні закладів загальної середньої освіти громади беруть участь у конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». До участі в конкурсі залучалися заклади загальної середньої освіти, які підпорядковуються Департаменту освіти та науки. Цьогоріч, попри воєнний стан, 46 закладів загальної середньої освіти виявили бажання взяти участь у конкурсі. Загалом для участі в цьогорічному конкурсі надійшло 252 роботи.


Конкурс має за мету підвищити зацікавленість дітей і молоді шкільного віку до поглибленого вивчення проблем у сфері охорони праці, формувати активну свідому позиції щодо значення безпечних умов праці, виховати в майбутніх роботодавців і працівників високої культури безпеки праці на виробництві. Конкурс активізує творчий потенціал дітей і молоді, сприяє розвиткові дитячої творчості, привертає увагу суспільства до наявних проблем у сфері охорони праці.

Роботи учасників представлені у трьох вікових категоріях: 1-4 класи, 5-8 класи та 9-11 класи.


Журі звертало увагу на актуальність теми, практичне значення, використання знаків безпеки. Велике значення надавалося оригінальності та якості роботи й, звичайно, рівню самостійності автора у виконанні.


Молодша вікова група:
I місце – Кордон Юлія, учениця 2-А класу навчально — виховного комплексу №7 м. Хмельницького;
II місце – Цикра Евеліна, учениця 2-А класу Хмельницької загальноосвітньої школи І ступеня №4;
III місце – Волик Вікторія, учениця студії образотворчого мистецтва «Чарівний пензлик» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва.

Середня вікова група:
I місце - Капітанюк Олександра, ученицю 7-Б класу спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №27 імені Дмитра Іваха м. Хмельницького;
ІІ місце – Мутас Дар’я, учениця 5 класу Олешинської гімназії;
III місце – Рубан Марійка, учениця 7 класу Іванковецького ліцею.

Старша вікова група:
I місце – Шевчук Олександра, учениця 9-Г класу навчально — виховного комплексу №7 м. Хмельницького;
ІІ місце – Волинець Каріна, учениця 9-В класу навчально — виховного комплексу №7 м. Хмельницького;
ІІІ місце – Мазур Софія, учениця 9 класу Олешинської гімназії.
Переможці конкурсу отримають дипломи та подарунки міської ради.

Засновником цього конкурсу є Хмельницька міська рада. А безпосередніми організаторами конкурсу виступили Департамент освіти та науки міської ради та управління з питань цивільного захисту населення і охорони праці.

  •  2022-05-18
  •  490
  •  Прес-служба