» » ТОВ «МОДУЛЬ-УКРАЇНА» НАДАНО ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

ТОВ «МОДУЛЬ-УКРАЇНА» НАДАНО ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

      

Фахівцями Управління Держпраці у Хмельницькій області в місті Кам’янці-Подільському на базі ТОВ «Модуль-Україна», проведено семінар стосовно дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки.
У ході семінару розглянуто питання щодо виконання робіт та експлуатації об’єктів підвищеної небезпеки. Роз’яснено вимоги безпеки під час експлуатації вантажопідіймальних механізмів, підйомників, вантажно-розвантажувальних робіт, посудин, що працюють під тиском, охорону праці на автомобільному транспорт та під час роботи з інструментами та пристроями. Дотримання вимог нормативно-правових актів під час виконання робіт на висоті, безпеки систем газопостачання, безпечної експлуатації електроустановок напругою до і вище 1000В.

Фахівці Управління Держпраці звернули увагу на дотримані працівниками підприємства технологій виконання робіт та інших нормативно-правових документів з питань охорони праці. Не допущення до роботи осіб, які не пройшли медичних оглядів, інструктажів та не мають відповідних посвідчень.
За матеріалами семінару прийнято рішення здійснювати постійний контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною на виробничих об'єктах підприємства. Забезпечити контроль щодо дотримання посадовими особами та виконанням працівниками підприємства вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці під час організації та виконання робіт з підвищеною небезпекою. Чітко визначити (розподілити) функції, обов’язки, відповідальність інженерно-технічних працівників та обслуговуючого персоналу щодо експлуатації, ремонту, обслуговування технологічного устаткування та обладнання з відображенням в посадових інструкціях, інструкціях з охорони праці, технологічних інструкціях. Контролювати проведення щорічного навчання з питань охорони праці та безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки для посадових осіб та працівників.

  •  2018-01-29
  •  2 341
  •  Прес-служба