» » НА КОНКУРС «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ НАДІЙШЛО БІЛЬШЕ ТИСЯЧІ ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ

НА КОНКУРС «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ НАДІЙШЛО БІЛЬШЕ ТИСЯЧІ ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ

      

В Управлінні Держпраці у Хмельницькій області відбулося засідання обласного журі першого етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». На журі було покладено нелегке завдання – серед 1122 дитячого малюнку обрати найкращі роботи у трьох вікових категоріях від 6 до 18 років.  

Членами журі відмічено, що усі дитячі малюнки індивідуальні, з оригінальною інтерпретацією актуальних проблем у сфері охорони праці, культури безпечної праці у різних галузях промисловості, шляхів запобігання нещасним випадкам на виробництві. Вони вражають, як своєю майстерністю виконання, так і глибиною змісту. Вражає й творча уява дітей, які відображають своє бачення тематики конкурсу за допомогою різних технік і прийомів. Також дуже радує, що діти у своїх роботах показують чудові знання правил безпеки.

Більше тисячі дітей – учнів, вихованців, слухачів загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, будинків творчості Хмельниччини активно долучилися до участі в акції «Охорона праці очима дітей» і це вкрай важливо, оскільки головна мета конкурсу полягає не у визначенні кращих малюнків, а у формуванні культури безпеки праці майбутнього працівника, його відповідального ставлення до виконання покладених завдань.

Отже, лауреатами Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» стали учасники обласного етапу,які посіли 1 місце у своїй віковій категорії:
Горун Надія, м. Хмельницький, НВК №4, «Життя одне! Не ризикуй!»;

Бубенюк Єгор, 11 років, Хмельницький палац творчості дітей та юнацтва, «Охорона праці завжди на варті»;

Король Анастасія, Хмельницька гімназія №2, 10-А клас.

Малюнки дітей, які посіли перші місця у трьох вікових групах надіслані для участі у наступному етапі до ДП «Редакція журналу «Охорона праці» (м. Київ) – організатора Всеукраїнського конкурсу малюнка «Охорона праці очима дітей».

Відповідно до Плану заходів з організації та проведення конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» у Хмельницькій області нагородження дітей, які посіли 1,2,3 місце відбудеться в урочистій атмосфері 25 квітня 2018 року.

Пропонуємо Вам ознайомитися з малюнками переможців



















  •  2018-03-06
  •  14 413
  •  Прес-служба