» » ПРАЦІВНИКАМ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я – ПРО ЗАПОБІГАННЯ ВИРОБНИЧОМУ ТРАВМАТИЗМУ ПІД ЧАС ВИКОРИСТАННЯ МЕДИЧНОГО КИСНЮ

ПРАЦІВНИКАМ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я – ПРО ЗАПОБІГАННЯ ВИРОБНИЧОМУ ТРАВМАТИЗМУ ПІД ЧАС ВИКОРИСТАННЯ МЕДИЧНОГО КИСНЮ

      

Посадовці Управління Держпраці спільно із соціальними партнерами нагадали працівникам закладів охорони здоров’я вимоги безпеки під час експлуатації кисневих балонів та систем трубопроводів з киснем.

На заході були присутні представники Фонду соціального страхування.


Особливу увагу приділили складанню паспорта киснево-розподільчого пункту, наявності документів дозвільного характеру щодо обладнання, що працює під тиском, а також наявність схем розташування та технологічного зв’язку агрегатів та трубопроводів кисню.

Акцентували увагу на обов’язковій наявності знаків безпеки в приміщеннях де експлуатується кисень та документів дозвільного характеру щодо обладнання, що працює під тиском.

Працівникам наголосили на вимогах безпечного транспортування, навантаження, розвантаження і зберігання кисневих балонів, а також – експлуатації систем подачі кисню.

Нагадали алгоритм дій працівників щодо безпечної зупинки та подальшого пуску, у випадках аварійного відключення джерела енергії, машин та механізмів, технологічного устаткування, а також неприпустимість використання саморобних обігрівачів.

Крім того, акцентували на перевагах задекларованої праці, зокрема, розповівши про усі переваги і гарантії для офіційно працевлаштованих працівників.

  •  2022-11-22
  •  365
  •  Прес-служба