» » У КИЄВІ ПРОЙШЛИ УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ В УКРАЇНІ

У КИЄВІ ПРОЙШЛИ УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ В УКРАЇНІ

      

27 квітня 2018 року в Києві відбулися урочисті заходи з нагоди Дня охорони праці в Україні, який відзначається 28 квітня.

Голова Держпраці Роман Чернега і посадовці Держпраці спільно з представниками Міністерства соціальної політики України, Федерації профспілок України, Федерації роботодавців України, редакції журналу «Охорона праці», громадських організацій та діти – переможці Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка “Охорона праці очима дітей” вшанували пам’ять загиблих на виробництві покладанням квітів до меморіального каменю на Алеї загиблим на виробництві у парку «Відрадний».

Цей день надзвичайно важливий і для учасників Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», який проводиться під патронатом Держпраці і організатором якого є редакція журналу «Охорона праці», адже сьогодні отримають нагороди найкращі з них.

Нинішнього року в конкурсі взяли участь понад 15 тисяч школярів із 23 областей України. Під час відбіркового туру регіональними журі було розглянуто понад 16 тисяч малюнків.

У четвертий раз в Полтавській області перемогла Катерина Чебан (друга вікова група).

Представник Донецької області Владислав Бессонов (третя вікова група) другий рік поспіль входить до призової трійки фінального туру конкурсу. Якщо минулого року він посів 3-е місце у своїй групі, то цьогоріч – перше.

На урочистій церемонії у Центрі дитячої та юнацької творчості переможців привітав і нагородив дипломами і цінними подарунками Голова Держпраці Роман Чернега.

  •  2018-05-02
  •  470
  •  Прес-служба