» » ТРИВАЄ КОНКУРС ДИТЯЧОГО МАЛЮНКУ «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ 2019»!

ТРИВАЄ КОНКУРС ДИТЯЧОГО МАЛЮНКУ «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ 2019»!

      

Управління Держпраці у Хмельницькій області приймає роботи дітей на перший етап конкурсу дитячого малюнку “Охорона праці очима дітей 2019”. Конкурс на регіональному рівні триватиме до 2 березня 2019 року.

Стартував VІІІ Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». Конкурс організовує і проводить ДП «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці, територіальних органів Держпраці та інших підприємств, що належать до сфери управління Держпраці.

Конкурс складається з двох етапів:

І етап Конкурсу: листопад 2018 року – лютий 2019 року: відбіркові регіональні тури;
ІІ етап Конкурсу: березень – квітень 2019 року: фінал та оголошення переможців.
Учасниками Конкурсу є учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів, трьох вікових груп:
перша група – автори робіт віком від 6 до 10 років;
друга група – автори робіт віком від 11 до 14 років;
третя група – автори робіт віком від 15 до 18 років.

Конкурс проводиться за напрямом художньої творчості – малюнок.

Конкурсні роботи мають бути виконані за тематикою охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.

Конкурсні роботи для підбиття підсумків Конкурсу на регіональних рівнях надсилають учасники до Управління Держпраці у Хмельницькій області не пізніше 2 березня 2019 року (м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 74, тел. для довідки (0382) 65-64-48)).


  •  2019-02-22
  •  6 805
  •  Прес-служба