» » ТИПОВІ ПОМИЛКИ ПРИ ЗАПОВНЕННІ ДЕКЛАРАЦІЇ: ОБ’ЄКТИ НЕРУХОМОСТІ

ТИПОВІ ПОМИЛКИ ПРИ ЗАПОВНЕННІ ДЕКЛАРАЦІЇ: ОБ’ЄКТИ НЕРУХОМОСТІ

      


Яким чином зазначати об’єкт нерухомості, який належить суб’єкту декларування (або члену його сім’ї) на праві власності, а членам його сім’ї на праві користування, чи потрібно створювати нове поле по об’єкту для кожного члена сім’ї чи зазначити інформацію про користування в одному полі та яким чином?

У декларації у графі "Права на цей об’єкт" вказати інформацію про суб’єкта декларування (члена сім’ї) у власності якого перебуває такий об’єкт нерухомості, заповнивши поля "Тип права", "Інформація про власника", "Частка власності", та натиснути кнопку "Додати".

Після цього в полі "Тип права" вибрати "Інше право користування", в полі "Зазначте яке саме" в ручному режимі зазначити інформацію, в полі "Інформація про власника" вказати члена сім’ї (суб’єкта декларування), якому належить такий об’єкт на праві користування, в полі "Частка власності" зазначити "Не застосовується", далі натиснути кнопку "Додати".

Дану дію провести аналогічно для кожного члена сім’ї. В кінці натиснути кнопку "Зберегти об’єкт".

Створювати нові поля для кожного члена сім’ї не потрібно. Аналогічно, якщо об’єкт нерухомості перебуває на іншому праві користування у суб’єкта декларування та членів його сім’ї, то відомості про такий об’єкт зазначаються в одному полі.

Інформацію підготувала
Тетяна Гаєвська,
головний спеціаліст з питань
запобігання та виявлення корупції

  •  2019-03-01
  •  2 744
  •  Прес-служба